Retail


Detailhandel


Meer dan alleen beveiliging – het actief promoten van uw verkopen Als we naar Retail kijken, denk ik aan beveiliging zoals winkeldiefstal of interne diefstal. Naast deze toepassingen ondersteunt onse technologie datagestuurde marketing, procesefficiëntie, het optimaliseren van wachtrijen en service, waardoor de dagelijkse omzet kan worden verhoogd en potentiële verliezen kunnen worden bespaard. Videotechnologie van Firesafe Solutions  wordt gebruikt bij de uitdagingen van de huidige pandemie waarmee we allemaal worden geconfronteerd. De flexibele, schaalbare videosystemen kunnen worden gebruikt voor maskerdetectie en sociale afstand nemen met de beschikbare geïntegreerde analyses.Beveiliging  • interne diefstal
  • winkeldiefstal 
  • bescherming tegen inbraak
  • Beveiliging tegen agressie Verhoog de omzet met videotechnologie

Videosystemen van Firesafe Solutions kunnen de omzet helpen verhogen en de klantervaring verbeteren!


Met behulp van geïntegreerde analysetools kunt u waardevolle inzichten verkrijgen in de structuur en voorkeuren van uw klanten. Heat maps, tonen de favoriete wandelroutes.


Apps voor personenherkenning vertellen u wie uw winkel bezoekt (geslacht en leeftijd). Op basis hiervan kun je gericht reageren.


Of het nu gaat om passende productplaatsingen of het aanpassen van het assortiment.


Door wachtrijen en vertragingen kan het personeelsmanagement klanten snel en betrouwbaar bedienen.

Toegangscontrole
Voorkom en minimaliseer schadeVoorraadverschillen leiden tot aanzienlijke verliezen in de detailhandel. Twee derde van deze verschillen wordt veroorzaakt door externe winkeldieven, terwijl het andere derde kan worden toegeschreven aan werknemers en leveranciers.


Dankzij de hoge resolutiebeelden van camera's kunnen incidenten worden gedocumenteerd, getraceerd en verduidelijkt. Hemisferische camera's bewaken grote gebieden met hun rondom zicht en kunnen zelfs mensen detecteren die in de omgeving rondhangen.


Ongeacht de lichtomstandigheden kan betrouwbare detectie van ongewenste personen automatisch alarmen activeren via Activity Sensor-technologie en gebeurtenistriggers.


Met behulp van objectdetectie en UltraLow ​​Light-sensoren beschermen MOBOTIX-systemen niet de winkel zelf, maar magazijnruimte en daktoegangspunten, terwijl ze ook potentiële indringers afschrikken.


Ook kan videotechnologie aan het kassasysteem worden gekoppeld, zodat synchrone evaluaties van kassabewegingen en videobeelden mogelijk zijn. Hierdoor kunnen voorraad- of kassaverschillen effectief worden opgehelderd.


Optimalisatie  • heat maps 
  • bezetting van personeel
  • klantenprofiel opstellen
  • marketing 


Intelligente sturing van mensen en voertuigenWinkels zijn doorgaans vrij toegankelijk. Toch zijn er beperkte gebieden. De toegang kan worden gecontroleerd en bewaakt door intelligente  Video Systemen.


Dankzij de persoonlijke herkenning kan deze technologie u ook ondersteunen bij het handhaven van toegangsverboden.

In de nasleep van de pandemie en voor het evalueren van bezoekersstromen is het aantal klanten essentieel. Intelligente cameratechnologie kan deze vastleggen.


Op dezelfde manier kunnen kentekennummers en voertuigtypes (vrachtwagens, auto's) worden gedetecteerd voor toegangscontrole tot parkeerplaatsen en bezorggebieden.