Met bijna 25 jaar aan waardevolle expertise in de beveiligingssector, zijn wij een autoriteit op het gebied van inbraakdetectie, toegangscontrole, CCTV en branddetectie.


In 2022 hebben we met trots Firesafe Solutions gelanceerd op de Belgische markt. Ons bedrijf is gespecialiseerd in brandblussing, branddetectie en algemene beveiliging in gebouwen. Met ons uitgebreide kennisniveau en bewezen succes in de sector, zijn wij de experts waar u op kunt vertrouwen.


Waarom zou u voor Firesafe Solutions kiezen? Onze reputatie is gebaseerd op onze ongeëvenaarde ervaring en expertise, gecombineerd met een toewijding aan het leveren van hoogwaardige beveiligingsoplossingen. We begrijpen dat uw veiligheid en gemoedsrust van het grootste belang zijn, en we zetten ons in om aan uw specifieke behoeften te voldoen.


Daarnaast zijn wij altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en technologieën in de sector, zodat we u de meest geavanceerde en effectieve oplossingen kunnen bieden. Onze klanten kunnen erop vertrouwen dat we de beste beveiligingsmaatregelen implementeren, waarbij we rekening houden met alle relevante wet- en regelgeving.


Bij Firesafe Solutions begrijpen we dat uw gebouw uw kostbaarste bezit is. Daarom nemen we ons werk uiterst serieus en behandelen we elke opdracht met de hoogste mate van professionaliteit en toewijding. Ons doel is om u gemoedsrust te bieden, zodat u zich kunt concentreren op uw kernactiviteiten, wetende dat uw beveiliging in goede handen is.


Kortom, met onze jarenlange ervaring, bewezen succes en toewijding aan klanttevredenheid, zijn wij de ideale partner voor al uw beveiligingsbehoeften. Kies voor Firesafe Solutions en maak gebruik van onze expertise om uw gebouw en bezittingen te beschermen. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.


Onze waarden en normen van firesafe solutions staan hieronder gespecifieerd

Onze missie, waarden en normen

Onze Missie

Onze missie is om de beste oplossingen te vinden voor onze klanten, met budgetvriendelijke oplossingen die geschikt zijn voor elk profiel. We streven ernaar om bedrijven te helpen zich op de best mogelijke manier te beveiligen.


Onze diepgaande kennis van de geldende wetgeving en normen binnen onze sector stelt ons in staat om onze klanten de beste beveiligingsoplossingen te bieden.

Waarden en normen

Bij ons staan normen en waarden hoog in het vaandel. En we willen graag laten zien waar we voor staan:


1. Resultaatgericht: Wij bieden helder en praktisch advies dat direct tot resultaten leidt. Onze focus ligt altijd op het vinden van oplossingen die aan de behoeften van elke klant voldoen.


2. Professionaliteit: We denken actief mee met onze klanten en streven naar het leveren van de beste oplossingen. Onze expertise en ervaring stellen ons in staat om hoogwaardige diensten te bieden die aan de hoogste professionele normen voldoen.


3. Duurzaamheid: Wij geloven in het belang van duurzaamheid en maken bewuste keuzes om te investeren in duurzame producten. Op deze manier dragen we bij aan een betere toekomst voor onze klanten en de samenleving als geheel.


4. Stiptheid en betrouwbaarheid: We hechten veel waarde aan het nakomen van afspraken en deadlines. Klanten kunnen erop vertrouwen dat we altijd op tijd en betrouwbaar zijn.


5. Effectieve communicatie: We begrijpen dat communicatie essentieel is voor succesvolle samenwerking. We zorgen ervoor dat onze communicatie helder, duidelijk en transparant is, zodat klanten altijd op de hoogte zijn van de voortgang en kunnen vertrouwen op onze openheid.


Met deze normen en waarden willen we onze klanten overtuigen van onze betrouwbaarheid, professionaliteit en toewijding om hen te voorzien van de beste oplossingen.