Afvalbeheer & recycling


Bescherm mens en milieu, verhoog de bedrijfsveiligheid en voorkom schade


Waste Management


1 | Uitgebreide brandbeveiliging


Het is moeilijker om brandbeveiliging te bieden voor grote buitenruimtes vol containers en bulkmaterialen, en hetzelfde geldt voor hallen met hoge plafonds. De geavanceerde videotechnologie detecteert brandbronnen op afstand door kritische temperatuurdrempels te detecteren – vaak voordat er brand ontstaat. Hierdoor kan branduitbreiding effectief worden bestreden of voorkomen. Waar andere brandmeldsystemen zoals rookaanzuigmelders of lineaire hittemelders hun grenzen bereiken, demonstreert Firesafe Solutions zijn sterke punten.3 | Procesondersteuning


Videotechnologie kan helpen processen te verbeteren en de bedrijfsvoering rendabeler te maken. Met intelligente videoanalyse kan bijvoorbeeld worden gedetecteerd hoe vol containers en putten voor bulkmaterialen zijn. Dit helpt de werklast voor het personeel te verminderen en kan waardevolle informatie opleveren die kan worden gebruikt om de locatie te optimaliseren (bijvoorbeeld als afzonderlijke gebieden niet volledig worden benut).


Toegangscontrole en voertuigdocumentatie kunnen ook worden vereenvoudigd en geoptimaliseerd met behulp van automatische karakterherkenning.Een schone oplossing voor optimale monitoring en allround bescherming


De verschillende bedrijven die actief zijn in de afvalbeheersector houden zich bezig met de preventie, nuttige toepassing en verwijdering van afval. Grote oppervlakken, verschillende materialen, bulkmaterialen, gevaarlijke materialen en zware machines maken werkomgevingen uitdagend en complex. Met videotechnologie blijft u op de hoogte van de situatie!

2 | Perimeterbescherming en gezondheid en veiligheid op het werk


Door de grote hoeveelheid opgeslagen materialen hebben recyclingbedrijven vaak te maken met inbraken. Videosystemen voor perimeterbeveiliging helpen dag en nacht indringers te detecteren, ongeacht de weersomstandigheden.


Firesafe Solutions kan u ook helpen bij de gezondheid en veiligheid op het werk. Zo kunnen de camera’s bijvoorbeeld werkkleding zoals helmen en vesten herkennen en automatisch een passende melding activeren wanneer mensen worden gedetecteerd die deze kledingstukken niet dragen.