Industry & Production

Intelligent video technology protects your company and improves processesMet ruim 20 jaar ervaring kennen wij de bijzondere wensen en de omgeving van de industrie & retailsector tot in detail. De op maat gemaakte oplossingen op basis van videotechnologie bieden niet alleen uitgebreide beveiliging, maar maken door procesoptimalisatie ook grote besparingen en winstmogelijkheden mogelijk.Beveiliging  • Inbraakpreventie
  • Anti diefstal bescherming
  • Toegangscontrole
  • vroegtijdige branddetectie 


Bespaar geld en verdien meer.Verbeter de bedrijfsvoering en verhoog de winstgevendheidInnovatieve technologie kan u helpen uw productieprocessen te verbeteren. U kunt productielijnen gericht monitoren, fouten direct opsporen of werkstukken digitaal tellen.


Hierdoor worden machinestilstanden verminderd en voorkomen. Veel inspecties kunnen worden uitgevoerd met behulp van onderhoud op afstand op de monitor.


Dit bespaart onnodige tijd, die u op andere manieren winstgevend kunt investeren. Moderne software, zoals op AI gebaseerde apps, opent nieuwe mogelijkheden.


De videotechnologie die Firesafe Solutions gebruikt kan worden gesynchroniseerd met het machinebesturingssysteem en kan bijvoorbeeld autonoom alarmen activeren of processen opvolgen.


Het potentieel is vrijwel onbeperkt.

Logistiek


Bescherm objecten, machines en mensenVoorkom ongeoorloofde toegang en basisschade


Om een ​​betrouwbare werking op lange termijn te garanderen, is het van cruciaal belang dat belangrijke constructies speciaal worden beveiligd en bewaakt.


Ongeautoriseerde personen mogen uw pand niet betreden. Er zijn ook gevoelige gebieden waar alleen specifieke mensen toegang toe hebben.


En last but not least moeten uw eigendommen en apparatuur worden beschermd tegen brand.


Intelligente preventiemaatregelen met moderne hardware en -software beschermen u tegen ongeautoriseerde toegang, fundamentele schade en de daaruit voortvloeiende kosten.Proces controle    • Monitoring van productieproces
    • Controle van stock verplaatsing
    • Remote assistentie in machineparkHoud alles draaiendeBescherm mensen en maak processen transparant en veiligBij arbeidsveiligheid draait alles om het voorkomen van fouten, zowel fouten die het gevolg zijn van menselijke fouten als fouten die het gevolg zijn van machinestoringen.


Intelligente videosystemen van Firesafe Solutions helpen u om interne veiligheidsprocessen effectief te bewaken. Ze activeren bijvoorbeeld onmiddellijk een alarm als mensen die met gevaarlijke stoffen omgaan, vallen.


De systemen bewaken ook ruimtes die voor het menselijk oog niet toegankelijk of te gevaarlijk zijn, zoals het interieur van machines of leidingsystemen.


Zolang alles veilig blijft bewegen, blijft uw bedrijf ook vooruit.