paxton NET2
paxton NET2


Voordelen Net2 toegangscontroleWaarom zou ik kiezen voor een Net2 toegangscontrole systeem?Net2 toegangscontrole is eenvoudig te installeren en is ontworpen om het toegangsbeheer van ieder gebouw zo eenvoudig mogelijk te maken. Volledig netwerk gebaseerd, kan het Net2 toegangscontrole systeem via de Net2 client software, app of online webbased client beheerd worden op één of meer Pc’s en mobiele apparaten, waarbij de database op een centrale locatie draait. Onze deurcontrollers zijn bekabeld, draadloos of als deurbeslag leverbaar.


De Net2 software heeft kosteloze upgrades, dus geen terugkerende kosten. Verder is het systeem eenvoudig schaalbaar. U kunt beginnen met één deur en uitbreiden tot duizenden deuren, zonder extra software licenties. De software is eenvoudig en intuïtief en wordt geleverd met een reeks handige en uitgebreide functies die verder gaan dan alleen het verlenen van toegang door een deur.
Opbouw van een Net2 systeemDe modulaire Paxton architectuur van de één deur deurcontroller biedt een kosteneffectieve en eenvoudige toegangscontrole oplossing.
Eén Net2 toegangscontrole systeem kan tot meer dan 1000 deuren ondersteunen. Voor elke deur die u wilt beveiligen met Net2 toegangscontrole heeft u één deurcontroller nodig.


Ook kunt u de Entry panelen, monitoren van het Entry deurintercom systeem en de PaxLock deurbeslagen gebruiken in combinatie met het Net2 toegangscontrole systeem.


De Net2Online webbased client en de gratis Paxton Connect app stelt u in staat om een Net2 toegangscontrole systeem eenvoudig op afstand te beheren vanaf een smartphone, tablet of PC, waar ter wereld u ook bent.


opbouw net2 systeem


Paxton Net2 integratiesPaxton biedt u verschillende standaard toegangscontrole oplossingen maar heeft ook de mogelijkheid om een systeem helemaal custom op maat te maken.
Dit doen wij middels product-, software en integratie oplossingen.

Sommige oplossingen zijn niet volledig gebaseerd op software of producten van Paxton, maar kunnen ook integraties of koppelingen met systemen van derden zijn.

Let op: De informatie en specificaties die u terug vindt bij de integratie zijn vaak aangeleverd door de fabrikant van de integratie en zijn niet altijd door Paxton gecontroleerd.
Informatie op deze pagina kan ook zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd.
Neem te allen tijde contact op met onze supportafdeling of de fabrikant van de integratie om de juistheid te verifiëren.


Inbraakalarm


Integreer Net2 met het inbraakalarm systeem en voorkom vals alarm, beheer gebruikers voor uw inbraak- en toegangssysteem via één software


Brandalarm


Integreer Net2 met uw brandmeldsysteem en open uw deuren en genereer een aanwezigheidslijst in geval van een calamiteit


Camerabewaking


Door een camera (CCTV) systeem te integreren met Net2 kunt u eenvoudig opgenomen videobeelden terugkijken welke gelinkt zijn aan een toegangscontrole gebeurtenis


Biometrie


Het is mogelijk om Net2 te integreren met verschillende type biometrie lezers, de ideale oplossing voor high-security locaties