Fysieke

Toegangscontrole in 

de Cloud


Beveilingsbehoeften kunnen veranderen


Maar wat als je toegangscontrolesysteem niet meeverandert?


  • Dan mis je belangrijke inzichten, zoals de bezettingsgraad van kantoren, en wie waar is geweest.


  • Je systeem kan databeveiliging en privacywetgeving onvoldoende garanderen en naleven.


  • En je IT-afdeling is dan steeds meer tijd, geld en middelen kwijt om het systeem draaiende te houden.Zo belast je toegangscontrolesysteem niet alleen je servers, maar je hele organisatie.Wat als je toegangscontrolesysteem in de cloud zit?


  • Dan heb je een systeem dat makkelijk te implementeren, gebruiken én onderhouden is.


  • Je geeft medewerkers en bezoekers ongehinderd toegang tot de juiste ruimtes in je gebouw.


  • En beheerders kunnen (waar ze ook zijn) snel en eenvoudig toegangsrechten wijzigen en bekijken.Zo belemmert een toegangscontrolesysteem alleen nog maar de mensen die je wílt belemmeren.


Eenvoudig beheer


Access AtWork® maakt het beheer van toegangscontrole makkelijk. Het systeem doet ‘t werk, maar jij houdtmaximaal zicht en controle.

Efficiënte onboarding


Het autorisatiemodel van Access AtWork® wijst snel de juiste rechten toe aan nieuwe medewerkers.Dat scheelt jou tijden nieuwe collega’s voelen zich direct welkom.

Betrouwbaarheid en ervaring


Profiteer van45 jaar toegangscontrole-ervaringvan Nedap, veilige data-opslag in gecertificeerde datacenters binnen de EU én een systeem dat AVG-proof is.

Gemak van de cloud


Access AtWork® is een systeem datin de clouddraait. Goed beveiligd, overal toegankelijk en je bent zelf niet verantwoordelijk voor systeemupdates.

Koppeling met bestaande hardware


Het systeem wordt geleverd met Nedap deurcontrollers die werken met jouw bestaande readers en sloten. Zo stap je makkelijk over naar Access AtWork®.

Besparing op je eigen IT-kosten


Bouw en onderhoud niet zelf een IT-infrastructuur, maar betaal eenmaandelijks bedragvoor gebruik, onderhoud en updates van de software.


Beveiligt ruimtes in plaats van deuren
Access AtWork® geeft toegang tot ruimtes in plaats van tot deuren. Ongeacht hoeveel deuren toegang geven tot die ruimte. En als (kantoor)ruimtes veranderen of medewerkers krijgen andere toegangsrechten, dan past de ingebouwde intelligentie je toegangsbeleid hier automatisch op aan.


Autorisatie gebaseerd op teams
Als je een medewerker toevoegt aan een team, krijgt deze persoondirect de juiste rechten behorende bij dat team. Eventuele individuele uitzonderingen zijn met slechts een paar muisklikken toegevoegd.


Zicht op alle autorisaties
Geen ingewikkelde dashboards meer. Niet meer moeten switchen tussen schermen. Access AtWork® geeft een totaaloverzicht van alle autorisaties, waarbij je makkelijk wisselt van perspectief. Dat wil zeggen dat je autorisaties kunt bekijken vanuit personen, teams of vanuit ruimtes binnen je gebouw (of gebouwen).Gebruiksgemak door logica

Access AtWork® is als een huis met een solide structuur. Veilig, robuust en functioneel. Dat is de basis. En daarbinnen kun je elementen aanpassen zodat het systeem perfect aansluit bij de behoeften van jouw organisatie.

De menu’s, knoppen, vensters en grafische elementen zijn zó logisch dat medewerkers meteen wegwijs zijn in de software.


Klaat voor access atwork van Nedap