Luxriot EVO S


Ontdek de Kracht van Luxriot Video Analyse Software EVO S


Ben je op zoek naar een state-of-the-art beveiligingsoplossing die niet alleen zorgt voor veiligheid maar ook intelligentie toevoegt aan je video surveillance? Dan is Luxriot Video Analyse Software EVO S precies wat je nodig hebt. In een wereld waar veiligheid en efficiëntie hand in hand gaan, biedt deze software een ongekende combinatie van geavanceerde technologieën om jouw beveiligingsnetwerk naar het volgende niveau te tillen. Laat ons je meenemen op een ontdekkingsreis naar de mogelijkheden en voordelen van Luxriot EVO S.
Waarom Kiezen voor Luxriot EVO S?


Luxriot EVO S staat bekend om zijn krachtige prestaties, gebruiksvriendelijkheid en uitgebreide functionaliteiten. Maar wat maakt deze software echt uniek? Laten we dat samen ontdekken.


Hoogwaardige Beeldanalyse


Middels geavanceerde algoritmes biedt Luxriot EVO S superieure beeldanalyse die elke beweging nauwkeurig detecteert en interpreteert. Van gezichtsherkenning tot kentekenregistratie, deze software zet data om in actiegerichte inzichten.


Betrouwbare Alarmmeldingen


Krijg directe meldingen bij ongewone activiteiten of mogelijke dreigingen. Met Luxriot EVO S ben jij altijd een stap voor op potentiële risico's, waardoor je snel kunt handelen om schade te voorkomen of te minimaliseren.


Integratiemogelijkheden


Dankzij de flexibele integratiemogelijkheden kan Luxriot EVO S naadloos worden gekoppeld aan bestaande systemen en apparaten binnen jouw netwerk, waardoor je een uniforme, krachtige beveiligingsoplossing creëert zonder extra kosten of complexiteit.


Voornaamste eigenschappen


Analyse van video-inhoud


Benut het volledige potentieel van uw videobewakingssysteem met analyse van video-inhoud. Het verbetert niet alleen de functionaliteit van uw bewaking, de mogelijkheid om grote hoeveelheden gegevens te analyseren om een ​​specifiek patroon voor de exacte taak te bepalen, verhoogt ook de beveiliging en veiligheid en is nuttig voor veel andere gebieden van uw onderneming, zoals HR en marketing.Randopname


Synchroniseer al uw gegevens met IP-apparaatopslag. Als u dit doet, worden uw gegevens nog steeds door de camera geregistreerd, zelfs als de netwerkverbinding met een camera wordt verbroken. Zodra de netwerkverbinding weer tot stand is gebracht, wordt het volledig naar uw server verzonden.Geavanceerde evenementen- en actiemanager


Geef het gewenste resultaat van de werking van uw videobewakingssysteem op. Bepaal hoe software reageert op elke gebeurtenis die op camera wordt vastgelegd en hoe deze in een geautomatiseerd proces wordt omgezet. Stuur e-mails, activeer DI/DO, communiceer met andere software of vestig gewoon de aandacht van de operator op de camera die onmiddellijke actie vereist. De functionaliteit kan niet alleen voor een enkele gebeurtenis worden gebruikt, maar ook voor een reeks opeenvolgende gebeurtenissen om valse alarmen te elimineren en de efficiëntie van uw bewakingssysteem te verbeteren.Kaarten/Plannen


Dit allesomvattende visuele overzicht biedt een volledig onderzoek van de gehele installatie van camera's, waardoor een onmiddellijke visuele verificatie mogelijk is. Alle waarschuwingen zijn geïntegreerd met de kaarten en kunnen zo worden ingesteld dat ze ook in het overzicht kunnen worden bekeken. U kunt direct de locatie van de alarmgebeurtenis opgeven.Streamingserver


Krijg permanente toegang tot livestreaming en archiefvideo, waar ter wereld u zich ook bevindt. De streamingserver van Luxriot EVO biedt snelle en gemakkelijke toegang tot uw camera's via een webbrowser en/of mobiele applicatie.Integraties en API


Maak van uw lokale opnameserver een bufferserver. In grote ondernemingen zorgt dit voor gemakkelijk lokaal gebruik en geplande of constante gegevensoverdracht naar het Central Data Center, wanneer het netwerk beschikbaar is Client Kit.De Voordelen van Luxriot Video Analyse Software EVO S  • Toegenomen Veiligheid: Door real-time monitoring en intelligente analyse verhoogt Luxriot EVO S aanzienlijk de veiligheid van personen en eigendommen.


  • Besparing op Tijd en Kosten: Automatisering van surveillanceprocessen vermindert de behoefte aan constante menselijke aandacht, wat leidt tot aanzienlijke besparingen op tijd en arbeidskosten.


  • Gepersonaliseerde Oplossingen: Met zijn breed scala aan configuraties biedt Luxriot EVO S gepersonaliseerde oplossingen die perfect zijn afgestemd op jouw specifieke behoeften en vereisten.


  • Eenvoudige Bediening: Een intuïtieve interface garandeert dat zelfs gebruikers met minimale technische vaardigheden de software effectief kunnen bedienen.


  • Schaalbaarheid: Ongeacht de grootte van jouw project of organisatie, Luxriot EVO S groeit met je mee zonder in te boeten aan prestaties of functionaliteit.


Luxriot software
Luxriot EVO S
Luxriot-VMS
Monitor_Playback
apps
Smartphone-tablet
Luxriot Evo S
DATA stream
Luxriot
slider_1_draft-4


Hoe Kan Jij Profiteren van Luxriot Evo S?


  • Bescherm Jouw Eigendommen: Implementeer geavanceerde videobewaking om vandalisme, diefstal of andere schade te voorkomen.


  • Verbeter Bedrijfsoperaties: Gebruik gedetailleerde analyses om inefficiënties binnen bedrijfsprocessen te identificeren en verbeter strategisch jouw operationele protocol.


  • Ondersteun Handhaving van Regelgeving: Voldoe gemakkelijk aan wettelijke vereisten betreffende privacybescherming dankzij de slimme functies voor gegevensbeheer.


  • Vergroot Klanttevredenheid: Zorg voor een veilige omgeving voor jouw klanten door proactieve surveillance- en reactiestrategieën.


  • Innoveer Jouw Beveiligingsstrategie: Zet nieuwe standaarden binnen jouw industrie door het implementeren van baanbrekende analysetechnologieën.