INIM previdia compact en max centrales

Firesafe Solutions werkt heel vaak met de analoge centrales van Inim Fire. Met zijn veelzijdigheid en professioneel gamma kunnen we alle installaties aan die u mogelijk acht. Alles is te combineren in een hornet+ netwerk waardoor we heel grote systemen kunnen plaatsen.


Analoge branddetectie van INIM


In het INIM adresseerbaar branddetectiesysteem heeft elke detector een individueel adres. Via de intuïtieve programmeer software kunt u elke detector een duidelijke naam en locatie geven. Hierdoor wordt op de brandcentrale de exacte locatie van de detector weergegeven.


De veelzijdigheid aan verschillende detectiesystemen en integraties is enorm, ook heeft INIM een volledig gekeurd voice omroepsysteem voor evacuatie.

Inim Cloud fire, branddetectie in de cloud


Inim Electronics biedt een waaier van mogelijkheden aan. Gasdetectie, Videoverificatie, Voice evacuatiesysteem, bluscentrales, audio en visueel alarm, interactie met een buildingmanagement systemen, noodverlichting, grafische mappen en plannen mogelijk, ....


Branddetectie in de cloud met een applicatie

De Cloud is een computerinfrastructuur die potentieel onbeperkte bronnen biedt, ontstaan ​​uit de steeds grotere behoefte om gegevens overal te beheren: thuis, op het werk of op vakantie.


De Cloud is al een integraal onderdeel van het leven van iedereen. Aankopen, bankoverschrijvingen, reserveringen, vrijwel elke online transactie maakt nu gebruik van cloudmogelijkheden. Het is een gevestigde realiteit waaraan vaak zaken van aanzienlijke waarde worden toevertrouwd.


En de voordelen zijn talrijk:


  • “Selfservice”: gebruikers kunnen rechtstreeks diensten aanvragen zonder tussenkomst van data-infrastructuurbeheerders of dienstverleners.
  • “Global access”: diensten zijn te allen tijde toegankelijk vanaf meerdere apparaten en vanaf verschillende plaatsen.
  • “Heterogeen”: garandeert toegang via mobiele telefoons, tablets, kleine desktopcomputers of grote bedrijfsservers.
    “Elasticiteit en schaalbaarheid”: middelen kunnen worden aangepast aan de behoeften van de gebruiker.
  • “Veilig”: zowel intrinsiek veilig in termen van totale gegevensbescherming, encryptie en weerstand tegen cyberaanvallen, als veilig in gebruik met betrekking tot beschikbaarheid, opslagredundantie, netwerkproviders, elektriciteit en geografische redundantie.
  • “Multi-user”: bronnen worden gedeeld, gesynchroniseerd en tegelijkertijd beschikbaar voor alle gebruikers. 


De Inim Cloud is een baanbrekende dienstverlening, zowel vanwege de innovatieve functies die het biedt als vanwege zijn prestaties op het hoogste niveau van professionaliteit en efficiëntie.


De Inim Cloud is speciaal ontwikkeld en ontworpen om de nieuwste beschikbare technologieën te beheren. Al deze middelen garanderen maximale betrouwbaarheid en een unieke gebruikerservaring.Detectoren en accessoires